Shamanic training &

Business & leadership guidance


Vanaf 1 januari 2021 kun je op 3 manieren met mij samenwerken:

Online teachings
1op1 mentorships
Live events

 

 

 

 

In deze online training van een jaar, begeleid ik je in het omarmen en belichamen van je kracht, grootsheid en vermogens als Medicine Women. Samen reizen we af naar onze roots (waar die ook mogen liggen!) om de kennis en het 'weten' in je DNA te activeren.

Dat doen we op sjamanistische wijze. Met onze voeten in de Europese modder. Heel anders dan je gewend bent van studies... Deze training nodigt je namelijk uit om de kennis en wijsheid echt te gaan beleven. En om vanuit daar te gaan bouwen aan een nieuw soort bestaan. In harmonie met je eigen essentie én de wereld om je heen. Door de hele course heen zijn daarom teachings verweven omtrent business, leadership en het werken met mannelijke en vrouwelijke energie.

Intitiaties, oefeningen, ceremonies, opdrachten, kunstzinnige expressie, stembevrijding, trancetechnieken, jaarfeesten, elementenleer, plantmedicijnen (paddenstoelen zijn écht een medicijn van onze Europese en Nederlandse aarde!), energetisch werk, psychologie... Alles komt voorbij op inspirerende wijze én gelinkt aan je eigen roots, zodat je de stof niet alleen verstandelijk gaat begrijpen, maar zodat het in alle cellen van je wezen zal resoneren.

Ik zet de teachings op een verhalende, inspirerende en prachtig vormgegeven manier neer, zodat het écht een beleving is. Ik neem je mee in mijn sjamanistische wereld en way of life.

Je krijgt ook toegang tot de online 'Heartland(s) community' waar je verbinding kunt maken (en bijvoorbeeld oefencirkels opzetten!) met sisters die ook de training volgen. Samen zijn we de keepers, the guardians of the Heartlands; the temples, the sacred spaces.

Ik was altijd hongerig naar kennis. Niets kon mijn honger stillen... Iedere opleiding die ik volgde was tof, maar ook op een bepaalde manier onbevredigend. Zodra ik een opleiding afrondde wilde ik alweer door naar de volgende. Ik wilde tot op het bot begrijpen wat de dimensies van het leven waren, maar alleen maar meer en meer kennis/ mentale opvulling tot me nemen, gaf me niet dat inzicht, stilde niet mijn innerlijke honger.

Lands of the setting sun is daarom anders dan andere trainingen. In deze training reizen we af tot in het allerdiepste; we raken het mystieke.
Het is een avontuur, een reis en een thuiskomen van groot formaat. Het lijkt qua opzet en structuur op hoe sjamanen van oorsprong werden opgeleid; mondeling, via verhalen, via inwijdingen, uitdagingen en ceremonies.

Don't worry, je krijgt ook héél veel informatie en sjamanistische kennis aangereikt. Maar de grootste waarde van deze training (en wat het uniek maakt) zit in de diepere lagen. Het is een activatie van iets dat voorbij woorden gaat. De enige manier om daar achter te komen is om er in te springen... Om je over te geven aan dit medicijnvrouw-pad en te vertrouwen op je intuïtie. Dat is de eerste uitdaging... Kies je ervoor om te vertrouwen? Je over te geven? In het diepe te springen?

Meld je aan
 

Training + Mentorship

Feminine embodiment in life, business en leadership.

  • Intensief traject van 4 maanden
  • Eens in de 14 dagen een privé sessie
  • Tussen de sessies door ben ik er voor vragen en reflecties via whatsapp
  • Een jaar toegang tot de Medicine women training
  • Een jaar toegang tot de online community space


€ 2400,- excl btw

Er is een wachtlijst waarvoor je je kunt aanmelden. Neem contact op.

Events

Je kunt in 2021 alleen nog deelnemen aan de events (met uitzondering van introductiedagen) als je óók deelneemt aan de Medicine women training: Lands of the setting sun. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we écht een hechte community zullen vormen. Ook zal er al een basis van kennis en ervaring zijn bij de deelneemsters waardoor de veiligheid, diepgang en magie nog vele malen sterker is dan wanneer iedereen nieuw is.

Beltane Fire Ceremony: 23 mei

Grand Initiation Retreat: 28 juni tot 4 juli.
7 dagen. Locatie: De Stille Kracht (Drenthe)

Summer Harvest Retreat: 20 tot 26 augustus
7 dagen. Locatie: De Stille Kracht (Drenthe)